skip to Main Content

Mogelijkheden

Montage

De vele kwalitatieve mogelijkheden, toepassingen en oplossingen die timmerfabriek Kievit Kozijn te bieden heeft, maken maatwerk mogelijk. Voor een heldere omschrijving van de verantwoordelijkheden zijn de concepten 1, 2 en 3 opgenomen in de nieuwe Beoordelingsrichtlijn (BRL). De concepten maken opdrachtgevers van gevelproducten duidelijk wat ze van Kievit Kozijn mogen verwachten. Het is een goede manier om de verantwoordelijkheden van de meerdere partijen duidelijk te krijgen.

In de praktijk

Handelskade, Nijmegen

In Nijmegen, aan de rivier de Waal, wordt een woongebied met negen uiteenlopende woontorens gerealiseerd: Handelskade. Een uitdagend project voor Kievit Kozijn. Bij een omvangrijk en strak georganiseerd bouwproject als de Handelskade zijn extra inspanningen met bouwpartners nodig om te komen tot innovatieve oplossingen in ontwerp en uitvoering. De focus ligt op montagemogelijkheden op de bouwplaats waarbij ook veel afstemming met de bouwplanning plaatsvindt.

Bekijk deze case Bekijk de video

In de praktijk

Sancta Maria, Noordwijk

Op Landgoed Sancta Maria in Noordwijk staan diverse historische gebouwen. Eén daarvan is paviljoen Bernadette. De buitenzijde van paviljoen Bernadette wordt volledig gerenoveerd. De bijzondere kozijnen worden ook hier compleet afgelakt en beglaasd afgeleverd volgens concept lll. Het vraagt om een intensieve voorbereiding en samenwerking met de aannemer. Het plaatsen van de kozijnen wordt uitgevoerd met onze vaste partners. Kievit Kozijn heeft een geavanceerde mogelijkheid om kozijnen digitaal in te meten zodat de productie exact afgestemd is op de maatvoering.

Bekijk deze case Bekijk de video