skip to Main Content

Over Kievit Kozijn

Innovatief familiebedrijf

Wij zijn een innovatief familiebedrijf, dat al ruim 90 jaar een goede naam heeft in de timmerindustrie. We willen betekenisvol zijn voor anderen. Dat kan alleen door je te verplaatsen in iemand anders. Bepalen wat het beste helpt. Wat het meest comfortabel is voor de klant ook als dit buiten onze eigen comfortzone ligt. Juist dat is wat ons drijft.

Passende oplossingen

Passende oplossingen vanuit vernieuwingsdrang

Door echt te luisteren naar onze klanten, komen wij met de passende oplossing, ook als die nog niet bestaat. Door vanuit vernieuwingsdrang optimaal van dienst te zijn. In onze moderne fabriek met geavanceerde computerapparatuur maken wij houten kozijnen, ramen en deuren in opdracht van aannemingsbedrijven. Door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in techniek en trends, kunnen wij bijna altijd de wens van onze opdrachtgevers waarmaken. Kozijnen worden gemaakt onder KOMO-certificaat en wij zijn aangesloten bij Hout 100 procent.

Flexibel bedrijf

Betrouwbare partner

Onze timmerfabriek is een modern, flexibel bedrijf, met de reputatie van een betrouwbare partner. Specifieke detailleringen of vormen gewenst? Kievit Kozijn denkt met u mee en vindt een oplossing. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en komen hun afspraken na.

Arbeidsmoraal
Wij hebben een bijzondere band met onze selecte club klanten. Wij weten elkaar goed te vinden. Die stevige relatie leidt uiteindelijk tot echte betekenis. Daarvoor is een arbeidsmoraal nodig die hoog ligt. Wij zijn trots op ons personeel, een team van gemotiveerde vakmensen met liefde en passie voor het vak.

Van nazorg naar voorzorg
De potentie om kosten te besparen en de kwaliteit te vergroten is het hoogst in de aanbieding- en ontwerpfase. Daarom denken we al mee in een eerste stadium van het ontwerp. Door vroeg in het proces goed te luisteren naar de achterliggende behoefte, zorgen we samen dat het uiteindelijke doel bereikt wordt.