skip to Main Content

Waarom Kievit Kozijn is aangesloten bij TimmerSelekt

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen

Kievit Kozijn is aangesloten bij TimmerSelekt De TimmerSelekt Groep is een innovatief samenwerkingsverband van bedrijven in de timmerindustrie, gericht op collectieve groei en verbetering. De leden van deze groep benutten hun gezamenlijke kennis en ervaring om continu te innoveren en hun producten te verbeteren. Ze werken intensief samen, waardoor ze vooroplopen op het gebied van technologische vooruitgang en innovatie.

De samenwerking biedt TimmerSelekt-bedrijven aanzienlijke voordelen, zoals gedeelde investeringen in innovatie. Bovendien is kwaliteit een kernwaarde binnen de groep, met alle leden die voldoen aan de KOMO- en FSC-certificering en erkenning van de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH).

Klanten profiteren daarnaast van de HOUT100%-zekerheden en de consistent hoge kwaliteitsnormen van de groep. De voordelen voor klanten en leden zijn aanzienlijk: technologische en financiële voordelen, kostenbesparingen door gedeelde innovatie-investeringen en een verhoogd efficiëntie- en kwaliteitsniveau door de gedeelde expertise.

Duurzaamheid is een ander speerpunt van de TimmerSelekt Groep. De bedrijven zetten zich in voor milieuvriendelijke oplossingen en geloven in het belang van het planten van bomen voor een betere toekomst.