skip to Main Content

Case

Mijn Stek – De Beektuinen: Prettig wonen in een landelijke omgeving

‘De Beektuinen’ is de meest landelijke buurt  en sluit aan op de bestaande omgeving van de Holkerweg. Deze buurt heeft een kleinschalig karakter en de relatie met het landschap is groot. In ‘de Beektuinen’ woon je vol in de natuur. Een wijds opgezette buurt met een landelijk karakter.

De Beektuinen bestaat uit kleinschalige nieuwbouwplannen met een eigen karakter en woningaanbod. Dat het gezellige hart van Nijkerk zo dichtbij is en dat je met een half uur in de Randstad bent, kun je je bijna niet voorstellen. Wat een rust, hier woon je echt buiten… zelfs als je binnen bent.

Beektuinen woning

Aannemer / bouwonderneming

Kievit systeem

Kievit Kozijn

Hugo Liedenbaum

Natuurlijke uitstraling

Kievit Kozijn is trots op het prachtige resultaat van ”Mijn Stek – De Beektuinen” in Nijkerk. In dit bijzondere heijmans project zijn houten kozijnen en houtaccenten gebruikt waardoor er een prachtige natuurlijke uitstraling is bereikt. Architect Hugo Liedenbaum vond een moderne vormgeving bij deze plek passen. Met wat strakkere vormen, grote ramen én natuurlijke materialen als steen, hout en keramische pannen, krijgen de huizen een eigentijdse, landelijke uitstraling die verrijkt wordt door vriendelijke details.

We hebben houtaccenten op verschillende plekken toegepast. De ene keer is de gevel op de eerste verdieping verrijkt met hout dat fraai is vergrijst, de andere keer zie je het hout terug tussen twee ramen of als kader. Kievit Kozijn vindt het altijd een mooie uitdaging om vroegtijdig met architecten mee te denken. De engineers van Kievit Kozijn delen daarom hun bouwkundige en creatieve kennis graag met u.

mijn-stek-beektuinen-woning-2
mijn-stek-beektuinen-woning-3
mijn-stek-beektuinen-woning-binnenzijde

Geïnteresseerd?

Vraag een offerte aan