skip to Main Content

Mogelijkheden

Nazorg en service

De potentie om kosten te besparen en de kwaliteit te vergroten is het hoogst in de aanbieding- en ontwerpfase. Daarom denkt Kievit Kozijn al mee in een eerste bestekstadium. Door vroeg in het proces goed te luisteren naar de achterliggende behoefte, zorgen zij samen met de opdrachtgevers dat het uiteindelijke doel bereikt wordt.

Veiligheid

Inbraakwerend

De gevel is per definitie een risico voor inbraak. Het treffen van inbraakwerende maatregelen aan kozijnen, ramen en deuren vermindert aanzienlijk de kans op ongenood bezoek. De K.V.T. en het Politiekeurmerk vormen daarvoor de basis. De leden van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie die inbraakwerend gecertificeerd werk leveren, garanderen dat op het moment van levering hun producten voldoen aan de eisen.

kievit-kozijn-header-veiligheid

Aandacht voor detail

Servicevragen of klachten

Kievit Kozijn stelt hoge kwaliteitseisen aan hun producten en hebben zorg en aandacht voor detail. Voor servicevragen of klachten over geleverde producten kunt u terecht bij Marion van Wijngaarden via telefoonnummer 0180 – 412 127 of nazorg@kievitkozijn.nl.