skip to Main Content

Kievit Kozijn levert duurzame houten kozijnen voor De Weide Veluwe in Harderwijk

Deel dit bericht

Kievit Kozijn is verheugd aan te kondigen dat we in nauwe samenwerking met onze goede relatie Van Omme & De Groot de opdracht hebben gekregen om houten kozijnen te produceren voor De Weide Veluwe in Harderwijk. Dit prestigieuze project omvat de levering van kozijnen voor 48 woningen in fase 1, 60 woningen in fase 2 en 22 appartementen in fase 3.

Spaansen Gevelklaar
Een deel van de houten kozijnen zijn geïntegreerd in het Spaansen Gevelklaar-systeem, een complete oplossing met kozijnen, isolatie en steenstrips. Dit concept versnelt de bouwtijd, verlaagt kosten en vermindert CO₂-uitstoot, terwijl het een authentieke geveluitstraling behoudt. Alle producten worden volledig gefabriceerd en geconditioneerd in een fabriek, wat resulteert in betrouwbare en duurzame producten.De Weide Veluwe
De Weide Veluwe is onderdeel van de gezinsvriendelijke buurt Harderweide in het hart van Drielanden, een ideale locatie met alles binnen handbereik. Aan de noordwestelijke horizon glinstert het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe, met tal van nabijgelegen stranden perfect voor zwemmen en (kite)surfen. Verlang je naar stadsgezelligheid? Binnen een kwartiertje fietsen bereik je het bruisende centrum van Harderwijk, waar je kunt winkelen of ontspannen op een terrasje. En nog dichterbij bevindt zich winkelcentrum Drielanden. Bovendien ligt de prachtige Veluwe op minder dan vijftien minuten afstand.

De Weide Veluwe, gelegen in de gezinsvriendelijke buurt Harderweide, vormt een idyllisch groen paradijs in het hart van Drielanden. Met de professionele leiding van VOF Herderewich, bestaande uit Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, wordt dit project tot leven gebracht. Alle woningen in De Weide Veluwe worden gekenmerkt door energielabel A++++ en zijn volledig energieneutraal. En daar dragen onze hoogwaardige en duurzame houten kozijnen zeker aan bij.


Wij zijn Van Omme & De Groot dankbaar dat we opnieuw het vertrouwen hebben gekregen voor een prachtig project en kijken er erg naar uit om met het uitvoeringsteam aan de slag te gaan.