skip to Main Content

Kievit Kozijn levert duurzame houten gevelelementen voor drie nieuwe projecten van VORM 6D Wonen

Deel dit bericht

Wij zijn trots om aan te kondigen dat we de opdracht hebben gekregen om de houten gevelelementen te leveren voor drie nieuwe VORM 6D Wonen projecten: Akkerranden fase 4, Dames van Vroondaal fase 3 en Dames van Vroondaal fase 4. Deze aankondiging markeert een nieuwe mijlpaal in onze meer dan 70 jaar durende samenwerking met VORM.

Onze samenwerking met VORM is een bron van grote trots voor ons. Door de jaren heen hebben we een relatie opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen, respect en de gedeelde wil om vernieuwende projecten te realiseren. We willen VORM Holding en het hele team van VORM 6D Wonen hierbij expliciet bedanken. We kijken uit naar weer een succesvolle samenwerking!

Bij Kievit Kozijn staat duurzaamheid hoog op de agenda. Daarom gebruiken we uitsluitend 100% gecertificeerd duurzaam hout voor het maken van onze houten kozijnen en gevelelementen.

Voor de komende projecten leveren we alle houten gevelelementen volledig afgelakt, beglaasd en voorzien van onze beschermde folie op locatie af.

Het concept van VORM 6D Wonen biedt 100% maatwerk woningen die voldoen aan de huidige duurzaamheidsrichtlijnen. Deze woningen zijn bovendien energiezuinig en betaalbaar. Bezoek voor meer informatie over VORM 6D Wonen deze pagina.

Meer weten over de nieuwe VORM 6D Wonen projecten? Lees hieronder meer over Akkerranden fase 4, Dames van Vroondaal fase 3 en Dames van Vroondaal fase.

Akkerranden fase 4
Rustig wonen in een kindvriendelijke wijk in het dorp Oudenhoorn te Voorne-Putten? Hier komt Akkerrande fase 4, mooi gelegen aan de rand van de polder met uitzicht op het mooie Polderlandschap met volop recreatiemogelijkheden. Gelegen in de nabijheid van het strand en Rotterdam, Brielle, Spijkenisse en Hellevoetsluis. Het project telt 50 woningen.

Opdrachtgever: BPD | Bouwfondsgebiedsontwikkeling en woonstichting De Zes Kernen
Aannemer: VORM 6D
Architect: Kokon Architecteur & Stedenbouw Rotterdam

Vroondaal fase 3
Gelegen op een prachtige locatie nabij strand en zee! Vroondaal is een volledig nieuwe wijk aan de zuidkant van Den Haag. Fase 3 bestaat uit zeven verschillende typen karakteristieke en duurzame woningen. Gebouwd in klassieke stijl, rijkelijk voorzien van mooie details en ornamenten waarbij de natuur onderdeel is van de wijk en omgeving. Het project telt 96 woningen.

Opdrachtgever: Ontwikkelingscombinatie Vroondaal
Aannemer: VORM 6D
Architect: a3 Architecten

Vroondaal fase 4
Een succesvol vervolg van Vroondaal, onderdeel van het noordelijk gelegen Vroondaal Wesmadepark. Een chique nieuwe wijk gelegen nabij een boomrijke groenstrook met het landgoed Ockenburgh om de hoek en nabij strand en zee. De architectuurstijl is klassiek Haags met prachtige details verwerkt in gevels, erkers, balkons en veranda’s. Het project telt 90 woningen.

Opdrachtgever: Ontwikkelingscombinatie Vroondaal
Aannemer: VORM 6D
Architect: ZVA Architecten